Vanwege de zeer bijzondere omstandigheden in dit jaar 2020 en de ontwikkelingen van de laatste paar weken, toch weer een bericht van het bestuur.

In dit zeer memorabele jaar 2020 waar wij voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging maanden niet mochten c.q. konden badmintonnen zijn de gevolgen van deze corona crisis nu ook doorgedrongen tot in onze directe nabijheid.

Vorige week werden wij tijdens ons donderdagavond vrij spelen opgeschrikt door de mededeling van Henk en Martin dat bar Olympus zijn deuren voorgoed zou gaan sluiten. Voor leden met een iets langere historie bij de vereniging onvoorstelbaar. Deze spelers kennen Henk en Martin al vele, vele jaren. De gebeurtenissen van de laatste maand (wederom sluiting van het café) en van de maanden die wellicht nu gaan komen is hen teveel geworden.

Ook een aantal spelende leden zijn inmiddels door deze crisis rechtstreeks en hard getroffen;  een aantal heeft door deze omstandigheden zijn baan verloren.

Uiteraard leven wij zeer mee met al diegenen die dit is overkomen en hopen wij van harte dat deze crisis wordt overwonnen en dat wij weer min of meer terug zullen kunnen keren naar normaal.

In het bijzondere geval van Henk en Martin hebben in de hal twee kaarten gelegen waarop een ieder zijn medeleven tot uiting kon brengen.
Ook hebben diverse leden een bijdrage overgemaakt die we inmiddels aan beide heren hebben overhandigd.
Daar waren ze erg blij mee, en hopelijk kunnen ze er leuke dingen van doen.
Want leuke dingen daar heeft een ieder, in deze toch wel zeer woelige tijd, zeer behoefte aan.

Op donderdag 15 oktober kunnen we zeer beperkt badmintonnen in de hal.
Dit houdt in dat er alleen maar single partijen gespeeld kunnen worden.
En je moet je ook nog van te voren opgeven dat je komt spelen.

Wat er verder staat te gebeuren de komende maanden: kunnen c.q. mogen wij ALLEN blijven badmintonnen, kan de zojuist ingezette competitie worden vervolgd etc. etc.  Wederom spannende tijden!

Ik hoop zeer dat wij elkaar dit seizoen blijven treffen in onze hal, zo dat niet meer tot de mogelijkheden behoort, zal het bestuur iedereen zoveel mogelijk op de hoogte blijven houden via onze website.

Met sportieve groet, mede namens Pieter, Robbert, Colette, Irma, Patrick, Chris en Marjan,

Edwin de Haas

Alg. voorzitter BC Weesp